Vlad Toader, unul dintre elevii străluciți ai Muscelului

Comuna Lerești ne dovedește încă odată, dacă mai era nevoie, că are cu ce se mândri! Elevii din această comună au dat dovadă de fiecare dată de interes pentru studiu și implicare în viața socială. Astăzi este despre Vlad Toader, un tânăr de doar 19 ani care a reușit să facă performanță atât în anii de studiu, cât și la examenul de Bacalaureat.

Bacalaureatul, o joacă pentru Vlad

A învățat mult și a dovedit că doar așa poți avea succes. Nu l-au oprit din drumul său spre studiu nici pandemia, nici distanțarea socială și nici școala online. Vlad a învățat cu sârguință și a creat din toată această perioadă grea, un obiectiv pentru viitor. La Examenul de Bacalaureat, Vlad a obținut media 9,63, la un profil extrem de greu: matematică informatică intensiv. El a fost elev la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung.

Notele obținute la Bacalaureat sunt remarcabile:

Matematică- nota 10

Informatică – nota 9,8

Limba română – nota 9,1

Mai departe, Vlad își dorește să devină student la Universitatea din București, Facultatea de Matematică și Informatică. Visul său este să studieze și să lucreze în științele informaticii, un domeniu greu, dar nu imposibil pentru tânărul lereștean.

„Mi-aș dori să lucrez în domeniul informaticii. Pe această perioadă, am avut profesori care și-au dat interesul și ne-au ajutat extrem de mult în pregătirea pentru Bacalaureat. Pandemia doar ne-a afectat puțin la nivel psihologic, însă tot ce este de făcut este să te ambiționezi și să mergi înainte”, ne-a declarat Vlad.

Vlad a învățat foarte bine și pe parcursul celor patru ani de studiu. Mediile sale finale din fiecare an au fost:

Clasa A IX-a : media finală 9,76

Clasa a X-a:  media finală 9,97

Clasa a XI-a: media finală 10

Clasa a XII-a: media finală 10.

„Să înveți și să ai rezultate remarcabile este minunat. Te motivează! Sunt mândru de nota pe care am luat-o, este o notă muncită”, ne-a mai declarat Vlad.

Chiar dacă a învățat foarte mult și școala a fost prioritatea pentru el, Vlad ne-a demonstrat că poți să și înveți, dar poți să ai și un hobby sau alte activități recreative. Vlad este membru al renumitului Club Lions „Leolution” Câmpulung. El se implică activ în activitățile de succes ale clubului și se simte mândru că face parte dintr-un grup de oameni frumoși la suflet.

Interviu realizat de Diana Bumbeneci- Centru de Informare al Primăriei Lerești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: