Vacanţa pentru FC Argeș s-a încheiat

După trei săptămâni de vacanţă, FC Argeş începe pregătirea pentru noul sezon la stadionul ”Nicolae Dobrin”. Cu o zi înainte de începerea pregătirii noului sezon al Ligii 2, FC Argeş a perfectat un nou transfer, al şaselea în această vară. Conducerea clubului piteştean a bătut palma pentru următorii doi ani cu Nicolae Muşat (32 de ani), fundaş stânga care ultima dată a evoluat pentru Daco-Getica Bucureşti. Crescut de Dinamo, Muşat a fost împrumutat la CS Otopeni, Astra, ”U” Cluj, Unirea Urziceni şi Khazar Lankaran. Din 2011 până în 2013 a jucat din nou pentru Dinamo, iar după despărţire a ajuns la FC Vaslui. A mai jucat pentru ”U” Cluj, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Botoşani, la acesta din urmă stând o perioadă mai îndelungată, din 2016 până în 2018. În ultimul sezon a evoluat la Daco-Getica, pentru care a jucat 23 de meciuri şi a înscris două goluri. Nicolae Muşat este al şaselea jucător venit la FC Argeş în această vară, sub comanda managerului Nicolae Dică mai fiind înregimentaţi fundaşii Robert Dănescu şi Denis Brânzan, atacantul Andrei Blejdea, toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Iulian Agachi, venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa, şi mijlocaşul central David Angelo Cocian de la Unirea Tăşnad. Pe lângă celelalte cinci achiziţii, şi-au prelungit contractele cu FC Argeş şi următorii jucători: Ionuţ Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuţ Şerban, Dănuţ Şerbănică, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Costinel Tofan, Bogdan Vişa, Octavian Popescu şi Dorinel Oancea.

Nicolae Dică, care în urmă cu câteva săptămâni a fost numit manager general al clubului din Trivale, a semnat cu FC Argeş un contract pe trei sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga 1.

Prima parte a perioadei de pregătire se va face pe plan local, la stadionul ”Nicolae Dobrin”, urmând ca după două săptămâni echipa să plece într-un cantonament la Curtea de Argeş. (foto: liga2.prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: