Salvamont Câmpulung va avea un nou Șef de formație

Începând din 1 februarie 2018, unitatea Salvamont Câmpulung este mai săracă. Medicul Cosmin Stoica, cel care a condus formațiunea în ultimul an, a anunțat că renunță să mai semneze contractul de voluntariat. Informația ne-a fost furnizată de directorul Serviciului Public Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu:

„Noi, în fiecare an, cu data de 1 februarie înnoim contractele de voluntariat pentru încă un an. Și Cosmin m-a anunțat că nu mai vrea să mai fie șef de formație. Mie îmi pare foarte rău, pentru mine și pentru noi e o pierdere pentru că era, probabil, singura formație din țară care avea ca șef un medic. Dar, este o decizie personală pe care nu am cum să o discut, cum să o comentez. A spus că nu mai vrea să reînnoiască contractul de voluntariat.”

În aceste condiții, se va alege un nou șef de formație din rândul celor care semnează contractul de voluntariat la Salvamont Câmpulung. Este știut faptul că formațiunile din Câmpulung, Curtea de Argeș și Pitești au în componență câte 13 membri, în timp ce formațiunea de la Nucșoara este compusă din 7 salvamontiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: