Nume de cod: victorie în Ștefan cel Mare

FC Argeș va încerca să mai facă încă un pas spre play-off-ul Ligii I. Piteștenii vor întâlni luni, de la ora 20.30, în deplasare, pe Dinamo București, iar cuvântul de ordine în tabăra alb-violetă este doar victoria.
Confruntarea dintre bucureșteni și argeșeni contează pentru runda cu numărul 27 din Casa Liga 1. Cele 3 puncte puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe în încercarea lor de a termina sezonul regular pe un loc cât mai bun.
Andrei Prepeliță, antrenorul echipei noastre, este conștient de dificultatea acestui meci, însă este convins că FC Argeș poate obține un rezultat bun în această deplasare.
Tânărul tehnician spune că nu este interesat de problemele dinamoviștilor și preferă să se concentreze pe jocul echipei sale: ”Am pregătit meciul normal, ca și pe celelalte de până acum. Programul a fost puțin dat peste cap din cauza ninsorilor care au venit în ultimele zile, dar am reușit să ne antrenăm pe sintetic. Nu ne-am putut pregăti pe terenurile de iarbă. Nu cred că este o problemă. Și în trecut, când ne-am antrenat pe această suprafață, am câștigat. Noi nu ne gândim la ce se întâmplă la Dinamo. Ne gândim la noi, să fim bine și să putem face lucrurile așa cum trebuie. Tratăm meciul serios și mergem să scoatem punct sau puncte. Pentru mine, meciul cu Dinamo nu este unul special. Nu am nici o adversitate față de ei, chiar dacă am jucat de multe ori contra lor. E un meci ca și celelalte, care trebuie tratat serios și cu maximă concentrare. Nu avem probleme de lot înaintea acestei partide. Au fost mici probleme medicale după jocul cu Politehnica Iași, însă s-au rezolvat iar jucătorii au reintrat la antrenamente”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: