Malele a revenit cu gol, pentru FC Argeș

FC Argeș continuă seria rezultatelor bune, ajungând la 7 partide consecutiv, fără înfrângere. Iar asta este cu atât mai meritoriu cu cât în ultimele două jocuri, piteștenii s-au întrecut cu două echipe care se luptă pentru titlu în Casa Liga I: FCSB și Universitatea Craiova. În Bănie, alb-violeții au scos un punct extrem de valoros, jucând cu multă determinare. Cephas Malele a revenit în lotul FC Argeș, după perioada de carantină, reușind încă o dată să-și demonstreze calitățile de „goleador”. Scorul a fost deschid în minutul 64 de Ivan Mamut, pentru ca peste doar 3 minute argeșenii să egaleze după o execuție de mare efect a lui Malele. La finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, antrenorul Mihăiță Ianovschi declara:

A fost un joc extrem de greu, dar e bine că am acumulat încă un punct. Evoluția băieților și încrederea pe care o au de la meci la meci contează enorm.

Încercăm să producem fotbal. Vreau să dedic aceste puncte oamenilor care au făcut eforturi supraomenești la meciul cu FCSB pentru a face terenul practicabil. 

Am făcut apel la băieți să rămânem modești, să ne pregătim bine. La momentul acesta am recâștigat încrederea băieților în ei înșiși. Mental, arată foarte bine. Atmosfera e foarte bună, cheia succesului a fost atitudinea, dar și liniștea pe care ne-au dat-o punctele adunate”.

Argeșul a acumulat 20 de puncte, din tot atâtea jocuri, urmând ca  pe 2 februarie să joace pe stadionul „Nicolae Dobrin”, împotriva celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: