FC Argeş a învins pe CS Mioveni cu două goluri la ultimele faze

Cu 56 de puncte, FC Argeş se menţine pe locul 6, dar se apropie la doar trei puncte de Petrolul. În schimb, CS Mioveni rămâne pe locul 7, cu 48 de puncte.

La fel ca în precedentele două meciuri directe, derby-ul argeşean dintre FC Argeş şi CS Mioveni s-a terminat cu goluri în ultimele minute. Andrei Panait (90) şi Eduard Florescu (90+4) au marcat la ultimele faze ale jocului pentru o victorie cu 2-0 a piteştenilor.

În returul sezonului trecut, Cosmin Năstăsie decidea meciul de pe ”Nicolae Dobrin” în favoarea Mioveniului (scor 1-0) cu golul din minutul 90+5. În turul acestui campionat, FC Argeş a câştigat cu 1-0 la Mioveni cu reuşita lui Ionuţ Şerban din minutul 90+4.

  „Un final frumos, iar rezultatul este meritat. Am obţinut a patra victorie consecutivă, sper să nu fie şi ultima. Vrem să menţinem trendul. Pentru noi a fost o perioadă grea, încărcată, am jucat trei meciuri în opt zile, nu a fost uşor. Ca intensitate, meciul de azi le-a depăşit pe celelalte. Meritul victoriei este al tuturor, de la suporteri până la antrenori şi jucători Ei sunt pionii principali. Toată lumea merită felicitată”, a spus Dan Vasilică – preparatorul fizic al alb-violeților, la conferința de presă.

De cealaltă parte, Daniel Oprița – antrenorul echipei CS Mioveni a spus: „Sunt dezamăgit. Este normal să fiu după un asemenea rezultat. Am primit goluri în ultimul minut şi în prelungiri. Poate era echitabil un rezultat de egalitate, deşi FC Argeş a avut situaţii bune de a marca. Am încercat şi noi să punem în pericol poarta adversă, au fost momente şi momente.  Meciul s-a terminat, am pierdut, însă îi felicit pe cei de la FC Argeş. Poate data viitoare o să fie rândul nostru să câştigăm”. antrenorul echipei CS Mioveni.

FC Argeş joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Bucureşti, cu Daco-Getica, iar CS Mioveni o întâlneşte tocmai marţi, de la ora 19:30, pe teren propriu, pe Petrolul.

(sursa: liga2.prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: