BCM U FC Argeș a ajuns la cota 8-4

BCM U Pitești a dispus de Athletic Constanța și a obținut a 8-a victorie în actuala stagiune a LNBM. Astfel, cu o partidă înaintea finalului turului de campionat, argeșenii ocupă locul 5 în clasamentul la zi cu 8-4 la general.

Antrenorul echipei din Pitești și al naționalei României, Tudor Costescu, a vorbit pentru pagina oficială de Facebook a clubului argeșean despre victoria cu Constanța și despre modul în care vede situația în LNBM după această primă fază a întrecerii.

Era o victorie obligatorie. Orice succes se obține greu în acest sezon. Am întâlnit o echipă ambițioasă, bine organizată, care pune probleme oricărui adversar. Încercăm să pregătim meciul de mâine, dar în mare parte ne interesa modul în care ne exprimăm astăzi pe teren. Nu sunt mulțumit în mare măsură, dar sper și sunt sigur că mâine putem arăta mai bine.

Am spus-o și la începutul sezonului. Împreună cu conducerea ne dorim să ducem campionatul la bun sfârșit fiind sănătoși. Ne dorim, bineînțeles, o clasare cât mai bună. Ar fi foarte bine pentru noi să jucăm cel puțin o semifinală în această ediție competițională. Ce trebuie spus este că noi ne concentrăm pe fiecare meci. Mai e un retur de campionat, dar cert este că echipele arată mult mai bine decât ne-am fi așteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: