Bărbat mușcat de urs la Curtea de Argeș

O persoană a fost atacată de urs, în timp ce se plimba prin pădure, într-o zonă împădurită din Curtea de Argeș. Bărbatul în vârstă de 63 de ani se plimba împreună cu fiul acestuia printr-o pădure din apropierea locuinței, moment în care a fost atacat de urs.

Bărbatul nu a putut să se mai ferească și ursul l-a mușcat atât de rău încât i-a perforat gamba stânga. Chinuit de durere, însă conștient, a sunat la 112 și un echipaj de jandarmi aflat în apropiere a ajuns la el. Jandarmii l-au transportat pe bărbatul rănit până la o ambulanta, care l-a dus la Curtea de Argeș, iar de acolo alta l-a transferat la spitalul din Pitești, unde a fost băgat imediat în operație.

Victima a fost transportată la Secția de Chirurgie Plastică și Reparatorie din cadrul Spitalului Județean Argeș și nu are răni care să-i pună viața în pericol.
Instituția Prefectului – Județul Argeș face un apel către argeșeni să nu se aventureze pe drumuri forestiere necunoscute, unde ar putea să întâlnească urși sau alte animale sălbatice.

În privința ursului, autoritățile iau în calcul două variante: relocarea sau împușcarea animalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: