Vine Săndoi ?

Posibila instalare a fostului internațional craiovean Emil Săndoi pe banca tehnică a echipei F.C. Argeș nu este privită cu ochi buni de către suporterii alb-violeților. Aceștia au redactat un comunicat prin care își precizează poziția:

„Suporterii echipei FC Argeş susţin oamenii care au pus umărul la clădirea numelui acestui club. Ne dorim promovarea a cît mai multor nume reprezentative din istoria noastră, în cadrul clubului. O vorbă înţeleaptă spune că ce merge bine nu trebuie schimbat. Considerăm că în această iarnă este important să fie aduşi jucători pe posturile deficitare, nu să schimbăm banca tehnică. 15 etape am acceptat sub-mediocritatea, acum nu mai acceptăm performanţa? 
Cerem conducerii Fotbal Club Argeş Piteşti şi domnului Cornel Ionică să se gîndească foarte bine înaintea luării deciziilor ce au legătură cu viitorul echipei. Vrem şi vă cerem ca domnii Paul Ciobanu şi Eduard Augustin să îşi continue activitatea pe banca tehnică a echipei. Ataşamentul necondiţionat faţă de echipă, demonstrat etapă de etapă, indiferent de condiţii sau de distanţă, ne dă dreptul să ne spunem părerea şi să fim critici şi tranşanţi dacă este cazul. Sîntem siguri că acest punct de vedere este unanim susţinut de toţi suporterii FC Argeş.

                                    Semnat, Peluza Nord Piteşti“ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: