Victorie importantă pentru FC Argeș

Rămasă în inferioritate  numerică încă din minutul 6, odată cu eliminarea fundaşului Bogdan Vişa, F.C.Argeș a preluat conducerea în minutul 30 după reuşita lui Ionuţ Năstăsie. Până la final UTA nu a reuşit, în disperarea ei de a marca măcar golul egalizator, să înscrie măcar o dată, astfel că a cedat la limită partida cu FC Argeş şi s-a mai făcut o dată de ruşine în faţa propriilor suporteri, la Şiria. În plus, în prelungiri, utiştii au rămas şi fără Adili, eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Astăzi, cred că am dominat mai mult ca niciodată, am avut ocazii, dar nu am reuşit să înscriem, iar adversarul, la singurul şut pe spaţiul porţii, a marcat şi au obţinut cele trei puncte. Meritam mai mult din acest joc, dar, din păcate, Argeşul a plecat cu toate punctele, a declarat Cristi Todea, antrenorul arădenilor.

  „A fost un meci de mare ambiţie, desfăşurat, după părerea mea, între cele mai titrate echipe din Provincie în perioada comunistă, cu perioade de glorie. UTA în anii 1970, cu Feyenoord, noi cu Real Madrid în 1972, cu jucători de geniu ca Domide sau un Dobrin de partea noastră. A fost un meci de o importanţă majoră pentru aceste două formaţii care nu mai sunt la acelaşi nivel precum în anii în care câştigau campionate ale României. Meciul a avut această încărcătură de care am spus”, a spus Augustin Eduard, principalul de la Pitești.

Cu victoria în faţa UTA-ei, FC Argeş a ajuns la 28 de puncte acumulate în acest tur şi a urcat o poziţie, pe locul 8. În etapa următoare, prima a returului, urmează să întâlnescă tot în deplasare, la Motru, pe Pandurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: