Spectatori „în tribune” la FC Argeș

Clubul FC Argeș a pus în vânzare bilete virtuale pentru meciul cu Politehnica Iași, din etapa 26 a Casa Liga 1, partidă programată luni, 8 martie, de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.
Numărul de bilete virtuale cumpărate de un suporter este nelimitat, prețul unui bilet fiind de 5 lei la Peluze, 10 lei la Tribuna 2 și 15 lei la Tribuna 1.
De 8 Martie, suporterii le pot oferi doamnelor și domnișoarelor din viața lor un cadou inedit: participarea la meciul dintre FC Argeș și Politehnica Iași. Procedura este simplă. Toți fanii care au achiziționat bilete în valoare de minimum 50 de lei, pot trimite fotografia cumpărătorului și a doamnei sau domnișoarei pe care doresc să o invite la meci, iar la partida de luni seară, pozele trimise vor fi expuse în tribună. Fotografiile vor fi trimise pe adresa marketing@fcarges.ro.
Prima doamnă care și-a anunțat intenția de a fi ”prezentă” pe stadion este marea noastră actriță, regizor și fondator al Teatrului Independent Pitești, Luminița Borta. Cunoscuta actriță are și un mesaj pentru toată suflarea alb-violetă: ”Cu toate că nu putem să fim prezenți fizic pe stadion, îi vom susține în continuare pe fotbaliștii noștri, iar pe 8 Martie, prin intermediul unei fotografii, voi fi alături de ei pe stadionul Nicolae Dobrin! Vă aștept și pe dumneavoastră lângă noi într-o zi atât de specială! Hai FC Argeș!”. (foto:specialarad.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: