Se distribuie pachetele cu alimente și produse de igienă

Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de Asistență Sociala, a început din data de 22.02.2021, distribuirea pachetelor cu produse alimentare , Transa a II-a, după cum și distribuirea pachetelor cu produse de igienă, Tranșa a III-a.
Programul se adresează celor aflați în lista inițială pentru beneficiarii de ajutor social (VMG), celor din lista inițială pentru beneficiarii de alocație pentru susținerea familiei (ASF), după cum și celor din lista suplimentară pentru persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente definite conform OUG 84/2020 (handicap grav și accentuat), alte situații stabilite prin ancheta socială și persoanele ce locuiesc în așezările informale.
Locul de distribuire este Piața Agroalimentară Grui, str. Carpați, nr. 76. Perioada de distribuire pentru cele două pachete este 22 februarie – 12 martie 2021.
Este necesar ca persoanele beneficiare să se prezinte cu actul de identitate și copia certificatului de încadrare în grad de handicap (unde este cazul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: