Run 4 Change

Asociația Start pentru Autism organizează în data de 27 martie, cea de-a doua ediție a crosului Run 4 Change. Scopul acțiunii este pe de o parte mobilizarea copiiilor, tinerilor și adulților să facă mișcare în aer liber, iar pe de altă parte acela de a sprijini activitatea  copiilor de la Centrul START pentru Autism. Crosul se va desfășura la Stadionul Municipal din Câmpulung și conține 4 curse cu premii:

– KIDS RUN – 400 m pentru copiii intre 5-9 ani inclusiv

– KIDS RUN – 800 m pentru copiii intre 10-14 ani inclusiv

–  RUN 1,6 – 1.6 km pentru persoane peste 14 ani

– RUN 4.0 – 4km

Sponsorul principal al manifestării este Kaufland România prin programul “În stare de bine”. Sponsor local: Salf. Parteneri la această acțiune sunt: Primăria Câmpulung, Clubul Sportiv Muscel, Clubul Leo Leolution Câmpulung, Clubul Lions “Negru Vodă”, Elite Running Club. Primii 250 de participanți care se vor înscrie online vor beneficia de KIT-ul complet al participantului (pe care îl vor ridica de la sediul Centrului START pentru Autism – Str. Dumitru Alimãnișteanu, nr. 1.A – lângã autogarã). Acesta include un tricou personalizat,  Cip cronometrare,  Numãr de concurs,  Medalie pentru cei care finalizeazã cursa.

Primii 3 clasați, din fiecare categorie, vor primi și premii din partea sponsorului  oficial – KAUFLAND prin programul „În stare de bine” și  din partea Clubului LIONS ”Negru Vodã” Câmpulung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: