Primarul Lereștiului lansează un APEL UMANITAR!

Suntem în săptămâna mare, în Săptămâna Patimilor. Cumva, în aceste zile ar trebui să învățăm să fim mai buni, să fim solidari și să ne iubim aproapele. Contează mult în aceste momente…

În aceste zile de restriște să ne amintim că suntem cu toții creștini și că iubirea aproapelui este tot ceea ce ne-a cerut Iisus! Având în vedere situația precară din punct de vedere financiar a unor familii din comuna Lerești, satele Lerești, Voinești și Pojorâta, și totodată pentru a preveni alte fapte antisociale, vă propun ca cei care doresc să contribuie la acest ACT DE CARITATE, să achite contravaloarea unuia sau mai multor pachete de produse alimentare ce asigură minimul de subzistență a unei persoane defavorizate.

Cei care sunt în asentimentul meu se pot înscrie și pot achita pe bază de tabel la magazinele „Gladiola” din Lerești si Câmpulung (Gardă) sau la sediul de la Primăria Lerești. Prețul unui pachet este de 80 lei.

Menționez că o parte din produse sunt subvenționate de magazinele Gladiola. Vă prezint oferta, iar distribuirea se va face pe bază de tabel ce va fi prezentat ulterior pentru a asigura o transparență totală. Înscrierile se fac până miercuri, la ora 12, iar distribuția se va realiza joi. Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!

Pachet cu alimente de Paști pentru o persoană:
faină (1 kg)
zahăr (1 kg)
mălai (3 kg)
ulei (2 l)
orez (1 kg)
ceapă (1 kg)
cartofi (3 kg)
pulpe pui (2 kg)
pâine (3 buc)
săpun (1 buc)
dero (o pungă)
cozonac (1 buc)
ouă roșii (5 buc)
covrig cu ou (1 buc)
PREȚ: 80 RON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: