Premieră la Davila: „Un domn bătrân cu aripi enorme”

SĂMBĂTĂ și DUMINICĂ respectiv 30 și 31 ianuarie, de la ora 19:00 Teatrul Alexandru Davila din Pitești vă invită la premiera piesei „Un domn bătrân cu aripi enorme”
Vârstă | peste 14 ani (Spectacol cu păpuși adresat în mod special publicului adult)
Într-o noapte de vară, în timpul unei furtuni violente, în curtea unei case, la malul mării, a căzut un înger. Diferit de toți îngerii, fără dinți și prea mult păr, cu aripile arse de fulgere, devine atracția satului și, totodată, povara familiei în curtea căreia s-a prăbușit. Liniștea satului este tulburată de frica sătenilor temători că acesta a venit să ia copilul îmbolnăvit de mirosul de crabi morți ce a invadat gospodăria.
Spectacolul se concentrează pe încercările îngerului de a se întoarce înapoi în văzduh și descrie în amănunt relația pe care acesta o leagă cu băiețelul familiei.
Pelayo și Elisenda hotărăsc soarta îngerului printr-o decizie surprizătoare.
Ne-am dorit foarte mult să aducem pe scenă textul lui Gabriel Garcia Marquez, iar „Un Domn Foarte Bătrân cu Niște Aripi Enorme” ne-a impresionat foarte mult. Inocența relației dintre copil și înger pusă în antiteză cu decizia surprinzătoare a părinților în privința acestuia din urmă îi vor purta pe spectatori într-un carusel de emoții. (Cristina-Andreea ION, regizor)
Imaginile pe care le-am creat pe scenă sunt unele pe care spectatorii nu le-au mai văzut într-un spectacol cu păpuși, în special într-unul dedicat în mod special adulților și adolescenților, iar acesta poate fi un element inedit, căci oamenii mari nu sunt familiarizați cu spectacolele cu păpuși adresate lor. (Petru STRATULAT, asistent regie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: