Percheziții fulger la Câmpulung! 33 de suspecți săltați de mascați

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE MINORI ȘI TRAFIC DE DROGURI DE RISC

În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – S.T. Pitești, efectuează 9 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Câmpulung, la domiciliile a 8 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de trafic de minori și trafic de droguri de risc.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2018, până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 2 minore să practice prostituția.

Totodată, aceștia ar fi oferit minorelor diferite tipuri și cantități de droguri, atât în schimbul unor sume de bani, cât și în schimbul oferirii de servicii sexuale.

De asemenea, polițiștii au stabilit că persoanele vizate ar fi comercializat droguri și altor persoane din municipiul Câmpulung.

33 persoane, printre care și martori, vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Printre tinerele racolate de proxeneți se numără şi o minoră cu vârsta de doar 15 ani. Părinţii acesteia au făcut public cazul în timpul cercetărilor din Caracal. Mama fetei a mers la casa lui Ion Dincă şi a povestit cum fiica ei a dispărut de 7 ori de acasă. „Un copil racolat, drogat, cu creierul spălat, la 15 ani. În Câmpulung asta se întâmplă. Nu suntem singurii părinţii dar probabil celorlalţi părinţi le e ruşine să spună. Avem trei plângeri la DIICOT. Problemele au apărut în 2018, sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie.Nu am primit niciun răspuns. Atunci am şi aflat că se droghează, a spus şi cine îi dă drogurile, a fost prinsă de nenumărate ori cu aceşti indivizi. A fost racolată de la şcoală. A ajuns cumva dependentă, cerându-i organismul şi pentru asta face orice”, a spus mama fetei, în speranța că va primi ajutor.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat și jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: