Luka Maric vs. Raphael Varane

Luka Maric a fost eroul negativ al partidei pe care CFR Cluj a câștigat-o categoric cu FC Argeș, scor 5-0, în a 25-a rundã din Liga 1. Fundașul croat a comis douã penalty-uri, a marcat un autogol și a avut o evoluție extrem de modestã în Gruia. ”Ar trebui sã primeascã o notã cu minus”, a spus comentatorul Digi Sport în timpul transmisiunii.
Ilie Dumitrescu a comparat prestația lui Maric cu cea a lui Raphael Varane într-un meci de UEFA Champions League, în urma cãruia madrilenii au fost eliminați.
”Am vãzut asemenea greșeli și la un nivel mai ridicat. În Champions League, la Varane, într-un Real cu City. Le-a fãcut cadou douã goluri englezilor. Nu trei, ce-i drept”, a spus expertul Digi Sport. ”Primul gol marcat de CFR Cluj a cântãrit mult. Când Maric a fãcut 11 metri, echipa a pierdut mult din organizarea de joc. Nu trebuia schimbat pentru cã vorbim de un fotbalist de bazã. Pânã la urmã, meciul ãsta s-a jucat în trei minute. Dupã ce au luat douã goluri din douã penalty-uri, piteștenilor le-a fost greu sã scoatã un rezultat pozitiv. FC Argeș e o echipã lucratã, bine organizatã pe defensivã, dar cu CFR Cluj e greu. Când te-ai trezit cu 0-2 pe greșeli personale, s-a terminat”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: