Lansare de carte cu „nuanțe muzicale”

Marinică Fologea, unul dintre puținii politicieni cu anvergură din Muscel, dovedește că este extrem de prolific și în plan artistic după ce a lăsat-o puțin mai moale cu politica. Fostul consilier local și președinte al organizației PRM Câmpulung și-a lansat ieri cea de-a treia carte intitulată „Oglinzile”. Lansarea avut loc la Centrul Social al Bisericii din cartierul Mărcuși, iar la acest eveniment au participat personalități ale vieții politice argeșene, reprezentanți ai administrației locale, jurnaliști, dar și apropiați ai autorului.

Cartea tratează o etapă mai delicată din viaţa câmpulungenilor şi anume ultima perioadă din existenţa celei care a fost întreprinderea „Aro”, dar şi aspecte ale vieţii politice de după `90 până în momentul ieşirii autorului de pe scena politică. Ineditul acestui volum constă în faptul că majoritatea personajelor prezente între coperțile cărții au fost prezente și în sală. Marinică Fologea s-a bucurat de sprijinul preotului paroh al Bisericii din Mărcuși, Daniel Oprescu – cel care a și sponsorizat apariția acestei cărți.

Ilustrația copertei ne duce cu gândul la anumite ”nuanțe muzicale”, fiind folosite câteva silabe ce reprezintă notele muzicale Mi-La și Si-La, dar fiind vorba despre viața politică din provincie respectivele nuanțe ne duc cu gândul la celebra expresie „Mi-ar fi milă, dacă nu mi-ar fi silă!”.

Intenţiile lui Marinică Fologea nu se opresc aici. Autorul „Oglinzilor” a găsit deja ofertanţi pentru ai sponsoriza cea de-a patra carte, iar ca un preambul, autorul a anunţat că va continua să dezvăluie muscelenilor amănunte picante din viaţa politică din zonă, din anii 2000 până în zilele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: