La Lerești, se vor asfalta ultimele 11 străzi și ulițe rămase neasfaltate până acum

Administrația locală a comunei Lerești lucrează “pe repede înainte” la mai multe proiecte menite să așeze localitatea în rândul comunităților dezvoltate din România. Se lucrează atât la proiecte cu fonduri atrase de la Guvern, cât și la proiecte realizate cu fonduri proprii. Cele mai importante dintre acestea se referă la modernizare drumuri pe măsura 7.2, în valoare de un milion de euro (sunt în proceduri, prin sistemul electronic de achiziții publice SEAP, mai fiind necesare niște clarificări), dar și la extinderea canalizării, prin Ministerul Dezvoltării.

Odată cu venirea primăverii se va începe pietruirea pe strada ARO, pe lângă Târgul Săptămânal, pentru a descongestiona traficul în zilele de sâmbătă pe Drumul Județean.

Întâiul gospodar al localității, Marian Toader ne-a declarat: “Suntem în procedura de obținere a avizelor pentru modernizarea stadionului și cât de curând vom scoate la licitație lucrările de modernizare drumuri de interes local, cu fonduri de la Bugetul Local. Este vorba despre 11 străzi și ulițe, ultimele care mai sunt de asfaltat în comună. Pe 27 Mai, în ziua de Rusalii va fi aniversarea Centenarului – 100 de ani de la Marea Unire – , în colaborare cu Centrul Cultural Județean, iar a doua zi, pe 28 Mai avem Festivalul Covrigului cu ou și Ziua Comunei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: