„Îndeplineşte-i o dorinţă lui Matei”

Clubul de dans DanceTeam organizează și în acest an un eveniment caritabil. Acesta va avea loc sâmbătă, 22 decembrie, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Câmpulung, Clubul ARO – după cum îi spun mulți. Organizatorii au ales să aducă pe scenă în acest an nume mari și echipe de dans care vor face un adevărat spectacol, totul pentru un copilaș de doar 2 ani, Matei Leca, micuțul suferind de o boală necruțătoare.

Banii strânși în urma donațiilor vor ajunge la mama copilului care, în urma decesului trist al soțului ei, a rămas singură cu copilul, iar acum micuțul are nevoie de intervenții chirurgicale de care depinde viața sa.

„De multe ori credem că totul depinde de noi, iar destinul este doar în mâinile noastre. Dacă suntem perfecți sănătoși înseamnă că Dumnezeu a intervenit pentru noi. Dar Dumnezeu lucrează şi prin oameni, de aceea cred că am fost norocos sa aflu povestea tristă a lui Matei Leca şi să fiu eu cel care pot face câtuși de puțin pentru a-i ușura suferința. Îmi doresc nespus ca spectacolul caritabil pe care îl voi organiza cu sprijinul părinților şi a mai multor oameni cu suflet, să aducă raze de lumină în ochii deosebit de albaștri ai acestui copil”, acesta este mesajul organizatorilor pe pagina evenimentului, ca un îndemn pentru cei care citesc.

Tot pe 22 decembrie, între orele 11:00 şi 17:00, în holul hotelului „Muscelul” va avea loc o expoziţie realizată de copii, care va cuprinde obiecte confecţionate în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pentru cei care doresc să doneze pentru a-l sprijini pe Matei, o pot face în următorul cont:

RO14BTRL00301201C51400XX – Leca Ionela Petrica

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: