În caz de incendiu, suntem în aer!

Aproape în fiecare zi, noul primar al Câmpulungului Elena Lasconi descoperă anumite lucruri „nefirești” în orașul pe care s-a angajat să-l dezvolte. Recentele evenimente triste petrecute în spitalele din București, au determinat-o să caute răspunsuri la întrebarea: „oare, cum s-ar prezenta Câmpulungul în cazul unui incendiu?”. Prin urmare, în colaborare cu responsabilii de la Detașamentul de Pompieri din Câmpulung a mers în teren pentru a identifica cum se prezintă situația în ceea ce privește sursele de aprovizionare cu apă, în cazul unei intervenții. Cum credeți că stăm, la acest capitol? Praf, evident!

Iată ce a postat Elena Lasconi pe contul său de socializare, la finalul vizitei în teritoriu:

„Să ne ferească Dumnezeu de incendii!

Lipsa hidranților este o mare problemă în Câmpulung, în caz de incendiu. Anul acesta trebuie să facem urgent nouă, însă e nevoie de peste o sută.

Urgențele: Liceul Minier, Șoseaua Națională (Vulcanizare), Drăcești 50, Calea Târgoviștei 41-43, Valea Româneștilor centru, Club Aro (spate-parcare), Calea Pietroasa 25 (parc), Calea Măgurii intersecție cu str Poligonului, Traian 94 blocuri.

Astăzi am identificat cele nouă urgențe împreună cu comandatul de la Pompieri, iar zilele următoare o să facem necesarul pentru toate străzile din Câmpulung”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: