FC Argeș, „sperietoarea” Ligii I

FC Argeș continuă să rămână neînvinsă în acest retur de campionat și a devenit sperietoarea Ligii I. Pe un ger pătrunzător, piteștenii au câștigat meciul de vineri seară, de pe propriul teren, cu Viitorul Constanța, și au urcat pe locul 10, cu 26 de puncte, adunate în 22 de etape jucate.

Argeșenii au marcat cu 20 de minute înainte de final prin fundașul Grigore Turda care a trimis în plasă, cu pieptul, o minge centrată de Palic din corner. Întâmplător, sau nu,  la conferința de presă premergătoare jocului cu Viitorul, Andrei Prepeliță a venit însoțit de Grigore Turda, iar fundașul spunea că se pregătește să dea totul pentru echipă. Și a făcut-o!

Oaspeții au fost foarte aproape de a pleca de la Pitești cu un punct, însă portarul Alexandru Greab a reușit să respingă, cu un reflex de zile mari, lovitura de cap a lui Sabala.

Următorul meci al alb violeților este restanța din etapa 21, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, partidă programată marți, 16 februarie, de la ora 19.00, pe stadionul Nicolae Dobrin. (foto:fcarges-pitesti.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: