FC Argeş n-a avut nicio emoţie în meciul cu Dacia Unirea Brăila

FC Argeş venea după înfrângerea de săptămâna trecută de la Constanţa, 1-3 cu SSC Farul. Prin urmare, elevii antrenorului Emil Săndoi aveau nevoie de un succes la scor cu ”lanterna roşie” Dacia Unirea Brăila. Piteştenii s-au impus, pe teren propriu, cu 4-1, în faţa ultimei clasate, la capătul unui joc controlat aproape în întregime.

Ionuţ Şerban a deschis scorul în minutul 27, iar FC Argeş a forţat desprinderea până la pauză, însă Vasile Gheorghe în minutele 33 și 35 a irosit două mari ocazii de gol.

În repriza a doua, piteştenii şi-au reluat asaltul la poarta Daciei Unirea. Şerban „a recidivat” în minutul 65 realizând ”dubla” cu o execuţie de manual din interiorul careului. Brăilenii au ieșit la joc, pentru că nu mai aveau ce pierde, și chiar au sperat la un rezultat bun după ce Le Metayer a redus din diferenţă în  minutul 72.

Speranţele brăilenilor au fost risipite de Vasile Gheorghe care  a refăcut diferenţa în minutul 83, în timp ce Cătălin Barbu a închis tabela în minutele de prelungiri. Scor final: F.C. Argeș – Dacia Unirea Brăila 4 – 1.

În urma acestui succes, FC Argeş se situează pe locul 5, cu 28 de puncte acumulate în 14 etape. Etapa următoare, piteştenii joacă vineri, de la ora 18:00, în deplasare la Timişoara, cu Ripensia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: