„F.C. Argeș poate să tragă pentru barajul de promovare”

Ultima partidă de pregătire susținută de F. C. Argeș s-a încheiat cu victoria giuleștenilor de la Academia Rapid, scor 2-0. Cu toate acestea, oficialii piteșteni spun că nu este nici un motiv de îngrijorare, întrucât s-a rulat tot lotul de jucători, au putut fi văzuți la treabă și jucătorii care au jucat mai puțin în prima parte a campionatului, plus jucătorii noi care au venit la echipă în această pauză competițională.

Directorul clubului, Dragoș Șerban spune că: „A fost un meci bun, desfășurat în compania unor jucători cu foarte mare experiență în Liga I, cum sunt Pancu, Daniel Florea, sau Daniel Niculae, experiență care s-a și văzut pe teren. Noi sperăm că băieții noștri au învățat ceva din acest meci, și anume că trebuie să fructifice ocaziile pe care le au, pentru că au fost 7-8 ocazii în care jucătorii noștri s-au aflat în situație de unu la unu cu portarul advers, ocazii pe care le-au irosit.”

În ceea ce privește lotul de jucători, F. C. Argeș s-a întărit considerabil prin aducerea lui Mădălin Ciucă, fost component al Universității Craiova, a lui Mădălin Martin fost jucător la Rapid București și a lui Sorin Tăbăcariu, jucător ce a evoluat pentru F.C. Voluntari, în Liga I. Obiectivul aducerii celor trei jucători este acela de a crea o echipă competitivă, care să încerce promovarea în Liga I, sezonul următor. Dragoș Șerban nu exclude însă posibilitatea ca chiar din acest retur, F. C. Argeș să încerce clasarea pe locul III, cel care dă dreptul participării la barajul de promovare. Chiar dacă alb-violeții sunt la 8 puncte în spatele celor de la Chindia Târgoviște, actuala ocupantă a locului trei, în fotbal s-au văzut multe răsturnări de situație. (sursa foto: liga2.prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: