F.C. Argeș l-a înregimentat pe Mihai Leca

”FC Argeş a perfectat astăzi cel de-al cincilea transfer din această iarnă. Echipa noastră a ajuns la o înţelegere până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire, cu fundaşul Mihai Daniel Leca.

Fotbalistul care peste două luni va împlini 28 de ani vine de la Chindia Târgovişte, formaţie de primă ligă, pentru care a evoluat în acest sezon competiţional în 19 partide. Leca nu este la prima experienţă în Liga I, el mai trecând pe la Oţelul Galaţi, Juventus Bucureşti şi Concordia Chiajna. Noua achiziţie a grupării din Trivale a avut şi două experienţe în străinătate, Mihai evoluând în sezonul 2016-2017 în Ţara Galilor, la echipa de primă ligă, The New Saints şi în Republica Moldova, la Zimbrul Chişinău. În cei aproape zece ani de activitate fotbalistică, Mihai a bifat 153 de partide, reuşind să marcheze 8 goluri.

Clubul FC Argeş îi transmite ”Bun venit!” lui Mihai Leca şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet”, a anunţat Campionii FC Argeş pe pagina sa de Facebook.

În această iarnă, FC Argeş i-a mai adus pe fundaşul francez Sylvain Deslandes, atacantul bosniac Nedo Turkovic şi mijlocaşii români Andrei Mirică şi Ovidiu Rasoveanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: