Evoluție tehnologică de sute de ani lumină la Vlădești!

Din lipsă, ori din prea multă ingeniozitate, conducerea comunei argeșene dă startul unei adevărate revoluții tehnologice în Vlădești.

Totul a pornit de la ideea simplă si absolut normală de a se monta un uriaș televizor de ultimă fiță în parcul central și comunal, pentru destinderea cetățenilor. Aceasta este decizia primarului care, după ce a măsurat intensitatea stresului printre populime, a ajuns la concluzia că un moment de relaxare în bătaia vântului și a ploii, în ger și în zăpezi, în arșiță sau vreo caniculă, este necesar.Așadar, în prima si ultima comună europeană din lume, locuitorii care, fiind atât de stresați de lipsa unui echipament de ultima generație din casele lor, vor ieși mai ceva ca la o revoluție în strada să prindă un loc în față pentru a se uita în mod surprinzător, la un televizor.

De altfel, pentru că televizorul este montat în parc, tinerii pot juca fotbal doar pe drumul intens circulat de mașini deoarece, nu pot sparge singurul ecran TV performant din comuna lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: