Edilul C.G.A. mulțumește cetățenilor buni platnici!

                                                           COMUNICAT DE PRESĂ 

În ultima perioadă, din cauza condițiilor impuse de actuala pandemie, am ales să comunicăm mult mai mult cu abonații noștri prin intermediul mass-media, astfel încât să asigurăm continuitatea serviciilor, să satisfacem cerințele tuturor și, cel mai important, să protejăm sănătatea abonaților și a salariaților. La solicitarea clienților, am deschis casieria externă și am diversificat modalitățile de plată alternativă – prin intermediul magazinelor cu sigla Pay Point, a unităților bancare partenere (BRD, BCR, BT, Raiffeisen Bank), cât și prin Internet Banking.

Astăzi, venim să mulțumim tuturor utilizatorilor care au înțeles că facturile reprezentând contravaloarea serviciilor de apă și de canalizare trebuie achitate și în această perioadă, pentru a asigura continuitatea activității noastre.

S.C. EDILUL CGA S.A. este o societate comercială care se autofinanțează. Sursele noastre de venit sunt încasările pe care le obținem din plata de către utilizatori – persoane fizice și juridice – a apei furnizate, a serviciilor de canalizare și epurare, a celor de vidanjare, precum și din prestarea către terți a unor lucrări specifice domeniului nostru de activitate. De altfel, Legea 241/2006, a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, prevede că „finanțarea cheltuielilor de operare necesare funcționării și exploatării serviciului se asigură prin încasarea de la utilizatori, pe baza facturilor emise de operatori, a contravalorii serviciilor furnizate/ prestate”.

În situații de criză de genul celei pe care o traversăm, pot apărea grave dezechilibre financiare, pentru oricare operator de servicii de utilitate publică, în cazul în care facturile nu sunt achitate. Pentru a asigura continuitatea serviciului de furnizare a apei potabile, de colectare și de epurare a apelor uzate, S.C. EDILUL CGA S.A are nevoie de resurse financiare pentru a achiziționa reactivii necesari tratării apei brute, pentru ca aceasta să devină potabilă, pentru a plăti energia electrică utilizată în procesele de producție, pentru captarea, tratarea și transportul apei către utilizatori, pentru transportul apei uzate și epurarea acesteia, pentru a plăti apa brută pe care o preluăm de la Administrația Naționale Apele Române.

Echipele de intervenție, personalul din stațiile de tratare sau de epurare a apei sunt de asemenea la datorie, alături de celelalte categorii de personal, pentru a asigura continuitatea și funcționalitatea sistemului. Achitând facturile ne sprijiniți în efortul nostru de a asigura în continuare, în întreaga arie de operare, elementul vital vieții și sănătății oamenilor, apa potabilă!

Tocmai de aceea, am ales să vă mulțumim și să vă asigurăm că suntem alături de dumneavoastră și la dispoziția dumneavoastră, în așteptarea vremurilor în care vom putea spune: „Totul e bine!”. Până atunci, vă rugăm: „STAȚI ACASĂ și aveți grijă de dumneavoastră!”

Director General, ing. Mihail Vasilescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: