Dominic, ai rămas cu … mai nimic!

Andrei Gerea a fost schimbat, marți, de la șefia filialei ALDE București. Deputatul îi ceruse public demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea partidului, pe motiv că acesta „contribuie decisiv la disoluția ALDE”.

Andrei Dominic Gerea, fost ministru liberal al Energiei, s-a stropșit la Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook, cerându-i acestuia demisia de la conducerea ALDE – o corabie care continuă să ia apă. Miercuri, Andrei Gerea a precizat că pleacă el din partid: Începând de astăzi, voi construi în afara ALDE proiectul „Prin noi înșine”, proiect pe care vi l-am propus și l-ați refuzat!”.

Pe de altă parte, Călin Popescu Tariceanu, a mărturisit, tot pe Facebook, că „ a greșit grav atunci când l-a promovat și susținut pe Andrei Gerea”, subliniind că „a înghițit multe de la colegii de coaliție sau de la cei din partid când îi reproșau susținerea” pentru fostul lider ALDE București.

Se cuvin a fi făcute doar câteva precizări:

  • două „sărăcii” se ceartă, la căpătâiul unui muribund – ALDE – aruncându-și reproșuri despre ceea ce nu le-a convenit lor în interiorul partidului, fără a spune nimic depre ceea ce nu le-a convenit alegătorilor la ei;
  • niciunul nu vorbește despre răul pe care l-au făcut românilor, prin susținerea acțiunilor lui Liviu Dragnea, Florin Iordache, Tudorel Toader, etc.
  • nimic despre felul în care au receptat românii acțiunile lor, atunci când s-au aliat cu cealaltă „sărăcie” din politica românească – Victor Ponta, pentru a susține în cursa electorală pentru Cotroceni pe o altă „sărăcie” – Mircea Diaconu.

În concluzie, mult zgomot pentru nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: