Dacia Mioveni 2012 s-a calificat la barajul de promovare

Deși a debutat cu stângul în Play-off-ul Diviziei A 2 Est, echipa de volei a CS Dacia Mioveni 2012 a reușit o calificare in extremis la Barajul de promovare în Divizia A, clasându-se la finalul turneului disputat la Constanța, pe locul 2.

Turneul de la Constanța a început vineri, iar fetele de la CS Dacia au cedat cu 0-3, în fața CSM Focșani. Tot în prima zi, Academia de Volei Cosntanța a învins Bravol Brașov cu 3-0. Sâmbătă, argeșencele au învins cu 3-1 echipa gazdã, iar Focșaniul a câștigat cu 3-0 cu Brașovul. Duminică s-a jucat pentru calificare, iar CS Dacia a învins cu 3-0 pe Bravol Brașov, în timp ce CSM Focșani și-a respectat statutul și a trecut tot cu 3-0 de echipa gazdã.

La finalul celor 3 zile ale turneului și a celor 6 jocuri disputate, CSM Focșani s-a calificat de pe locul 1 cu 9 puncte, iar CS Dacia Mioveni de pe doi, cu 6 puncte.

Pentru echipa antrenatã de Vali Fianu și Gabriela Ayza, urmeazã acum în premierã Faza a treia a competiției, Barajul de promovare, unde s-au mai calificat echipele: CSM Focșani, ACS Volei Cristina Pîrv Turda și SCMU Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: