Cupa Mioveni la Darts

Mioveniul reprezentat de CS Darts Mioveni a găzduit sub egida Federației Române de Darts etapele cu numărul 3 și 4 ale circuitului național, Cupa Orașului Mioveni la Darts și Cupa Hattrick.

Cumularea a două competiții într-o locație a fost introdusă de ceva vreme de FRD în calendarul competițional, pentru a se reduce numărul deplasărilor pe care trebuie să le finanțeze cluburile.
Peste 80 de participanți de la cluburi din toată țara s-au întrecut în cele două zile de concurs la categoriile masculin, feminin și juniori. Competițiile s-au desfășurat în Sala de Sport a Școlii Liviu Rebreanu, din Mioveni, un spațiu generos unde s-au putut respecta normele sanitare, conform regulamentului Federației Române de Darts.

În plus, Mioveniul se află în zona verde din punct de vedere al incidenței COVID. CS Darts Mioveni a înregistrat un rezultat în premieră la Cupa Orașului Mioveni, reușind să ocupe prima poziție la competiția pe care o organizează, prin Lucian Pojar, dar și poziția a treia, prin Ion Cojocaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: