COMUNICAT DE PRESĂ EDILUL C.G.A.

Facturile EDILUL CCA Câmpulung Muscel pot fi plătite de acum in magazinele partenere PayPoint sau la Băncile partenere (BT, BCR, BRD)! Nu există comisioane la plăți facturi pentru clienți!

Clienții companiei EDILUL CGA Câmpulung Muscel își pot plăti facturile de apă și canalizare extrem de simplu și rapid, începând din luna martie 2019, și prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint sau prin modalități alternative la băncile partenere (Banca Transivania, BCR, BRD) alături de vechile mijloace de plată – casier încasator sau casieria societății. Serviciul se adresează clienților companiei din municipiul Câmpulung Muscel, județul Argeș și localitățile Lerești, Valea Mare Pravăț, Schitu Golești. Bughea de Sus și Bughea de Jos.

Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint (sau cunoscând doar codul de client menționat pe factură) și să comunice vânzătorului tipul de plată pe care dorește să o efectueze (se poate plăti și altă sumă decât cea din factură). După scanarea codului de bare de pe factură (sau introducerca manuală a codului de client), vânzătorul va încasa banii în numerar și îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacției (data plății, suma, locația, furnizorul, etc.). Consumatorii nu sunt condiționați de achiziționarea unor articole din magazine și nu există comisioane pentru tranzacționări, serviciul fiind gratuit.

La Banca Transilvania, Banca Comercială Română se poate plăti factura la automatele bancare (”Robot”) – numerar sau cu card bancar, virament bancar electronic predefinit (conține obligatoriu cod de client), Debit Direct, Internet Banking, Phone Banking, ATM Bancar – ori se scanează factura cu codul de bare ori se introduce în șablonul predefinit al companiei EDILUL CGA codul de client.

La Banca Română de Dezvoltare se poate plăti numai prin scanarea codului de bare al facturii la ghișeele BRD.

Menționăm că la toate aceste modalități alternative de plată, comisioanele sunt suportate de compania EDlLUL CGA, pentru alte modalități de plată a facturilor existând comisioane specifice fiecărei bănci partenere (BT, BCR, BRD) suportate de clientul plătitor.

La magazinele cu siglă galbenă PayPoint nu există comisioane pentru plăți facturi.

Trimiterea și primirea facturii fiscale într-un format electronic (mail valid) se poate realiza prin acordul utilizatorului.

Acordul poate fi descărcat de pe adresa www.edilul-campulung.ro

 

Conducerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: