Cine va conduce Teatrul Al. Davila?

Între 6 și 13 mai s-au analizat proiectele de management pentru postul de manager la Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești. În cursã s-au înscris șase candidați: Constantin Cotimanis actualul manager al teatrului, George Diaconescu, fostul șef al secției Estradã a teatrului, Silviu Deaconescu, dirijor și solist la Filarmonica Pitești, Felix Goldbach, lector universitar doctor la Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Bogdan Cioabã, regizor la Teatrul „Davila” și Mihai Savu de la Teatrul de Pãpuși ”Așchiuțã”.

Vineri, 14 mai, pe site-ul Consiliului Județean Argeș se regãseau rezultatele primei etape a concursului, însã fãrã a fi menționate numele candidaților. Din cei șase, doar doi au fost admiși, cei care au obținut 7.88 și 9.05, pentru cã, așa cum specificã regulamentul de organizare a concursului, „sunt declarați admiși pentru susținerea etapei a II-a a concursului de management-interviul, candidații care au obținut în prima etapã a concursului nota minimã 7”.

Luni, 17 mai, de la ora 11:00, urma să se va organizeze a doua etapã a concursului, susținerea proiectului de management în cadrul interviului. Pe 18 mai, candidații vor afla rezultatul obținut la concurs și vor putea depune contestații. Potrivit unor surse, se pare că cei doi admiși sunt Felix Goldbach și George Diaconescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: