Cheia de la „Cuibușorul de … lectură”

Ultima „realizare” a primarului Elena Lasconi, cu care se împăunează în presă – inclusiv la imunda Antena 3 – este înlocuirea yalei de la Casa de Oaspeți a Primăriei. Faptul că i-a deposedat pe Liviu Țâroiu, Mugurel Minciună, ori Sergiu Cicu de accesul la acest stabiliment, unde primărița NU insinuează că s-ar produce cine știe ce orgii, are menirea de a ne smulge încă un val de aprecieri la adresa proaspătului edil.

Ceea ce și facem: „Chapeau, Elena Lasconi!”.
Dar, pe principiul acțiunii si reacțiunii, orice gest dă naștere unor întrebări, chiar dacă unele pot fi considerate retorice. Așadar:
– Odată ce le-a tăiat pornirile celor mai sus menționați, ce va face Elena Lasconi cu cheia de la Casa de Oaspeți?
– Va fi primărița singura pe post de „Sfântul Petru”, ori le va acorda acest privilegiu și unor personaje de genul celei supranumită „Șoșoaca” de Câmpulung?
– Își imaginează Elena Lasconi că va putea duce acest „război rece” cu presa locală, pe toată durata mandatului, bizuindu-se exclusiv pe confrații de prin alte părți interesați mai mult de can-can-uri despre Câmpulung?
– În viziunea Elenei Lasconi, aceste răfuieli cu foștii vor lăsa ceva în urmă, în afara acelor zbateri ale presei de aiurea?

P.S. 1 – Îi sugerăm atât Elenei Lasconi, cât și celor care se vor „îngriji” de-acum încolo de Clubul Iubitorilor de Lectură, să umble cu mare grijă, întrucât cel puțin unul dintre cei mai puțin iubiți din presa locală își are sediul în Hotelul Muscelul, de unde are sub supraveghere atât intrarea din Primărie, cât și pe cea de la Casa de Oaspeți!

P.S. 2 – Pentru aceia care nu au văzut postarea primarului Elena Lasconi, iată:
“Cheia” iubirii de… “carte”.
Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei.
E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard.
Gura târgului spune că cei mai “fideli” oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu – fost consilier PSD, Nicolae Alexe – fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții.
Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni.
Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească… în liniște că nu mă pot gândi la altceva…..
#elenalasconi
#campulungmuscel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: