BCM U FC Argeș, încă o victorie în LNBM

BCM U Pitești a obținut o victorie destul de clarã, dupã cum o aratã tabelã de scor, 76-65, în fața lui CSM Miercurea Ciuc. Chiar dacã au avut un avantaj important elevii lui Tudor Costescu nu au avut viațã ușoarã în fața ciucanilor, care au luptat pânã la final. Dupã un start echilibrat ce a cuprins douã schimbãri la conducere și trei situații de egalitate, formația din Pitești a reușit sã marcheze nouã puncte în succesiune. Apoi, diferența pe tabela de marcaj a urcat la peste 15 puncte. Scorul dupã 20 minute de joc a fost de 46-30.

Sfertul al 3-lea a fost echilibrat ofensivele nefiind foarte precise la finalizare. Miercurea Ciuc a avut procentaj mai bun la aruncãrile din acțiune dupã 30 minute de joc, dar la posesii pierdute și al intercepții formația gazdã a fost net superioarã și de aici a rezultat un numãr mult mai mare de aruncãri la coș pentru piteșteni. Aceștia conduceau cu scorul de 57-49 la intrarea în secvența decisivã, pe fondul unei reveniri a trupei pregãtită de Laszlofy Botond. Patru coșuri de trei puncte în succesiune au readus echipei din Pitești controlul pe tabela de marcaj în debutul sfertului decisiv. Avantajul gazdelor a urcat din nou la 15 puncte și alb-violeții au rãmas în avantaj pânã la încheierea jocului.

Mihai Mãciucã a totalizat 16 puncte și 6 recuperãri, Tudor Gheorghe a adãugat 11 puncte, iar Nikola Jevtovic a contabilizat 9 puncte și 8 recuperãri pentru BCMU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: