# Ati reusit, ne-ati unit!

„39 de grupuri civice și organizații neguvernamentale, precum și confederațiile sindicale Blocul Național Sindical (alcătuit din 34 de federații profesionale) și Cartel Alfa (alcătuit din 41 de federații profesionale) cheamă fiecare român să ceară în stradă, duminică, 26 noiembrie 2017, ora 18:00, retragerea Legilor Justiției și a legilor de modificare a codurilor penale, respingerea în Parlament a ordonanței privind modificarea legislației fiscale și demisia imediată a Guvernului și a președinților Camerei Deputaților și Senatului”, se arată într-un comunicat de presă.

Organizatorii susțin că România a ajuns într-unul dintre cele mai grave momente ale istoriei sale postcomuniste și că acesta poate fi comparabil cu mineriadele din anii ’90, criza financiară și tăierea salariilor bugetarilor din 2010. Ei mai spun că, în aceste momente, țara este călcată în picioare.

„Pe scurt, actuala coaliție de guvernare susține hoția, ineficiența, haosul și lipsa de transparență, invocând câștigarea alegerilor cu un program de guvernare nerespectat. Viitorul nostru și al copiilor noștri este în pericol. E momentul să cerem o schimbare politică de substanță pentru a evita în ultimul ceas o catastrofă națională din care ne vom reveni în decenii”, se mai arată în comunicat.

Astfel, românii sunt chemați în stradă pentru „o luptă pașnică a României cinstite cu hoția, autoritarismul și sărăcia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: