Amical util pentru FC Argeș

FC Argeș a pierdut cu 0-2, amicalul de miercuri după-amiază, de pe propriul teren, cu FC U Craiova, liderul ligii secunde. Golurile formației patronată de Adrian Mititelu au fost marcate pe finalul partidei de Luboya și Campagno.
Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi, antrenorii echipei noastre, au abordat acest joc cu fotbaliștii care au evoluat mai puțin în acest retur de campionat, dar și cu mai mulți juniori Under 17 și 19, preferând să odihnească titularii pentru meciul de campionat cu CFR Cluj, partidă programată luni, 1 martie, de la ora 20.30, pe stadionul DR. Constantin Rădulescu.
Prima repriză a fost echilibrată, ambele echipe încercând să marcheze în urma unor faze fixe. La un fault banal, petrecut aproape de jumătatea terenului, portarul oaspeților, Robert Popa, a fost eliminat pe finalul primei reprize după ce a sărit la bătaie cu câțiva jucători piteșteni. În cel de-al doilea mitan, alb-violeții au avut două mari oportunități de a marca prin Năstăsie și Grecu, însă de fiecare dată portarul Taborda a scăpat fără să primească gol. Replica oaspeților a venit prin Vali Munteanu și Raicea, însă Croitoru a fost la post de fiecare dată. FC U Craiova a marcat de două goluri pe finalul partidei prind Luboya și Campagno care au profitat de nesincronizările apărute în defensiva noastră. Chiar dacă FC Argeș a pierdut acest amical, disputa cu doljenii a fost un test util pentru alb-violeți care au putut vedea potențialul și nivelul de pregătire al jucătorilor nou-veniți, dar și a celor care au evoluat mai puțin în acest retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: