5 noi centre de vaccinare, în Argeș

Noile cabinete pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca au fost activate miercuri, la ora 12,30, în platforma de programare, a anunțat Comitetul național pentru vaccinare. În cele 180 de cabinete din toată țara, în care va fi administrat acest vaccin sunt disponibile 10.800 de sloturi zilnic.
„Programarea pentru AstraZeneca începe astăzi și se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie. Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca până la data de 11 aprilie”, a precizat CNCAV.
Cele 5 centre de vaccinare noi din Argeș, unde se va folosi vaccinul AstraZeneca, sunt: Muntenia Hospital din Pitești (cu doua fluxuri), Ștefănești (la Sala de Sport Campus Școlar), Mioveni (Casa de Cultură Racovița) și Mărăcineni (Centrul de Permanență din satul Argeșelu). Prefectul Emanuel Soare a anunțat recent faptul că din 17 februarie se deschid și celelalte 8 centre pentru vaccinarea cu Pfizer și Moderna, prima doză și rapel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat!
%d blogeri au apreciat: